Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 24/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç (LSSICE) s'esposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social: EL MARCO DE ORO s.c.p.

 

Número d'identificació fiscal: ESJ59301606

 

Domicili social: c/Pau Claris,145. 08009 Barcelona

 

Correu electrònic: info@elmarcodeoro.com

 

Telèfon/Fax: +34 932153876

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa EL MARCO DE ORO amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. Amb aquest Avís Legal, es preten regular l'accés i l'ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedin a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: l'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El fet d'accedir a aquest lloc web no presuposa l'establiment de cap tipus de relació comercial entre EL MARCO DE ORO i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús aquí contingudes.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons el cas, sustitueixin, completen i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.